PLA-55350 Projektin hallinnan perusteet, 3 op
Project Management

Lisätiedot

Kurssi toteutetaan monimuoto-opetuksena. Lähiopetus tapahtuu luentomuotoisena TTY Porin yksikössä. Luentoihin sisältyy myös harjoitustehtäviä. Etäopetus tapahtuu moodle-verkkotyökalua käyttäen. Omaehtoinen oppiminen tapahtuu tenttimällä kurssikirjat ja suorittamalla harjoitustyöt. Harjoitustyöt suoritetaan moodlen ohjauksella ja palautetaan moodleen. Harjoitustyöt arvostellaan osana kurssisuoritusta. Oppimisympäristöt on suunniteltu tukemaan konstruktiivista ja ongelmalähtöistä oppimista ja oppijan ote on tutkiva. Kurssista suoriutuminen edellyttää opiskelijalta omaehtoista tutkivaa otetta. Kurssi luo perustan PLA-55500 Projektiliiketoiminta kurssille.

Vastuuhenkilö

Heli Aramo-Immonen

Opetus

Toteutuskerta Periodi Vastuuhenkilö Suoritusvaatimukset
PLA-55350 2016-01 3 Heli Aramo-Immonen
Tentti kirjasta ja luentokalvoista. Suoritetut tehtävät moodlessa.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa suunnitella, johtaa ja resursoida projektin. Opiskelijalla on peruskäsitys erilaisista projektityypeistä. Opiskelijalla on projektinhallinnan ammatilliset perusvalmiudet. Osaamisperusteisessa opetussuunnitelmassa pääpaino on opiskelijassa ja hänen oppimistyössään. Opetussuunnitelma pohjautuu osaamistavoitteisiin, jossa tämän opintojakson tavoitteet kuvataan opiskelijan tavoiteltuna oppimistuloksina. Osaamistavoitteet esittävät tavoiteltua tilaa, jotka ilmaistaan tietoina, taitoina ja asenteina.

Sisältö

Sisältö Ydinsisältö Täydentävä tietämys Erityistietämys
1. 1. Peruskäsitteistö 2. Projektisuunnitelma ja standardit 3. Projektin vaiheistus ja ositus 4. Projektin aikaohjaus, resurssiohjaus ja kustannusohjaus 5. Ohjelmistojen soveltaminen projektin hallinnassa   1. Projektien riskinhallinta 2. Ketterän projektin hallinta.   Omaan aikaisempaan työkokemukseen pohjautuva ydinsisällön ja täydentävän tiedon sovelluskohteiden löytäminen ja kyky kirjallisesti esittää nämä sovellukset esimerkkien avulla 

Oppimateriaali

Tyyppi Nimi Tekijä ISBN URL Lisätiedot Tenttimateriaali
Kirja   Projektihallinnan käsikirja   Risto Pelin   978-952-67201-0-4     Osa kirjasta tentitään   Kyllä   
Opintomoniste     Heli Aramo-Immonen et al.         Kyllä   



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
PLA-55350 Projektin hallinnan perusteet, 3 op TETAP-5350 Projektin hallinnan perusteet, 3 op  

Päivittäjä: Suominen Tiina, 13.04.2016