TTA-22010 Organisaatioviestintä, 4 op
Organizational Communication

Lisätiedot

Toteutuu keväällä 2019 joustavana 5 op laajuisena verkkototeutuksena, jolle voi hakeutua ristiinopiskelupalvelun kautta.

Huom! Ilmoittautuminen VAIN ristiinopiskelupalvelun kautta! Älä ilmoittaudu opintojaksolle POPissa.

Linkki ristiinopiskelupalveluun: https://www10.uta.fi/ristiinopiskelupalvelu/ (löytyy koodilla JOVVAL Aineopintojen muu valinnainen opintojakso)

Opintojakson kuvaus: https://www10.uta.fi/opas/opetusohjelma/marjapuuro.htm?id=40415 (mm. opettajan yhteystiedot Moodle-avaimen saamista varten)

Vastuuhenkilö

Teemu Laine

Opetus

Toteutuskerta Periodi Vastuuhenkilö Suoritusvaatimukset
TTA-22010 2018-01 3 - 4 Teemu Laine

Osaamistavoitteet

Kurssin käytyään opiskelijat ymmärtävät viestinnän roolin yritysten liiketoiminnassa. Opiskelijat ymmärtävät sekä organisaatioviestinnän käsitteet, teoreettiset lähtökohdat että merkityksen käytännön työssä. Kurssi osoittaa viestinnän yhteyksiä strategiaan, johtamiseen, markkinointiin ja työyhteisöjen toimintaan.

Sisältö

Sisältö Ydinsisältö Täydentävä tietämys Erityistietämys
1. Organisaatioviestinnän peruskäsitteet ja tehtävät, johtamisviestintä, viestinnän strateginen suunnittelu, muutosviestintä, uudet mediat ja viestintäympäristöt, organisaatioviestinnän tutkimuksen osa-alueet  Ulkoinen ja sisäinen viestintä, virallinen ja epävirallinen viestintäjärjestelmä, markkinointiviestintä, viestinnän suunnittelu ja luotaus, tarinoilla johtaminen, sisältöstrategia  Organisaatiorakenteet ja viestintä, tarinat ja retoriikka organisaatioiden viestinnässä, organisaatiokulttuuri, monikulttuuriset työympäristöt  

Ohjeita opiskelijalle osaamisen tasojen saavuttamiseksi

- Aktiivinen osallistuminen luento-opetukseen ja harjoituksiin - Annettujen harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti - Harjoitustöiden laatu (ks. alla tasot 5-3-1)

Arvosteluasteikko:

Arvosteluasteikko on numeerinen (0-5)

Osasuoritukset:

Osasuoritusten pitää liittyä samaan toteutuskertaan



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
TTA-22010 Organisaatioviestintä, 4 op TETA-5140 Organisaatioviestintä, 4 op  

Päivittäjä: Vartiala Ulla, 14.12.2018