BMT-99901 Kirjallisuus, 1-15 op
Literature

Toteutuskerta BMT-99901 2019-01

Kuvaus

Opintojakso ja sen toteutuskerta on tarkoitettu opetuksen suunnittelua ja suoritusten kirjausta varten. Tähän opintojaksoon ja toteutuskertaan ei voi ilmoittautua vaan suorituksesta sovitaan suoraan jatko-opintojen valvojan tai ohjaajan kanssa.

Periodi Ei toteuteta lukuvuonna 2019-2020.
Opetusmuodot
Vastuuhenkilö Pasi Kallio

Arvosteluasteikko

Arvosteluasteikko on numeerinen (0-5)

Suoritusvaatimukset

Valvoja voi määritellä opiskelijalle suoritettavaksi tutkimusalaan liittyvää kirjallisuutta. Suoritettava kirjallisuus valitaan kullekin opiskelijalle henkilökohtaisesti hänen opintotavoitteidensa mukaiseksi ottaen huomioon riittävän laaja kattavuus tutkimusalalta. Suosituksena on, että jatko-opiskelija perehtyy opintojensa osana tieteelliseen, omaa opinnäytettään tukevaan kirjallisuuteen laajasti ja syvällisesti.
Kirjallisuus voi tarkoittaa (tieteellisiä) kirjoja tai artikkeleita. Kirjallisuuden painopisteen on oltava tieteellisessä, syventävässä sisällössä. Yksittäinen suoritus voi perustua useampiin kirjoihin ja/tai artikkeleihin, jolloin suoritukselle on annettava selkeä sisällöllinen otsikko.
Kirjallisuus voidaan tenttiä kirjallisesti tai suullisesti, suorittaa essee-muotoisesti tai toteuttaa harjoitustöinä useassa osassa. Kaikki osasuoritukset sovitaan erikseen valvojan kanssa.
Ohjenuorana voi pitää, että 70-130 sivua vastaa 1 opintopistettä aineiston vaativuudesta riippuen.