ARK-04231 Kaupunki kertomuksena, 5 op
Urban Narratives

Toteutuskerta ARK-04231 2019-01

Kuvaus

Opintojakso tarjoaa perusnäkemyksen muiden alojen tutkimus- ja työskentelytavoista. Se järjestetään yhteistyössä esimerkiksi ympäristöpolitiikan ja aluetieteen sekä kirjallisuustieteen oppialojen kanssa. Opintojaksolla tarkastellaan kaupunkia erityisesti narratiivien kautta.

Periodi Ei toteuteta lukuvuonna 2019-2020.
Opetusmuodot
Vastuuhenkilö Minna Chudoba, Juho Rajaniemi, Annuska Rantanen

Arvosteluasteikko

Opintojaksolla käytetään suoritusmerkintäistä arviointiasteikkoa (hyväksytty-hylätty)

Suoritusvaatimukset

Oppimistapahtumin osallistuminen, erityisesti opintojaksolla kiinnitetään huomiota monialaiseen vertaisoppimiseen sekä eri alojen välisen ymmärryksen, kommunikaation ja neuvottelutaitojen parantamiseen. Opintojaksoon sisältyy myös pieniä ryhmätyötehtäviä sekä oppimispäiväkirja.

Kohderyhmät

Arkkitehtuuri

Lisätietoja toteutuksesta

Jos opintojaksolle on enemmän ilmoittautuneita kuin sille on mahdollista ottaa, opiskelijat otetaan opintojaksolle seuraavien kriteerien mukaisessa järjestyksessä:
1) opiskelijat, jotka ovat kirjoilla arkkitehtuurin tutkinto-ohjelmissa
2) muissa tutkinto-ohjelmissa kirjoilla olevat opiskelijat, etusija annetaan niille joille opintojakso on pakollinen, ja tarvittaessa ilmoittautumisjärjestys ratkaisee osallistumisen
3) muut opiskelijat, tarvittaessa ilmoittautumisjärjestys ratkaisee osallistumisen
Ilmoittautuneiden ja odotuslistalla olevien tulee olla läsnä ensimmäisessä oppimistapahtumassa varmistaakseen paikkansa.