Opinto-opas 2002-2003

2808000 MATERIAALIOPIN DIPLOMITYÖSEMINAARI, SEMINAR OF DIPLOMA WORKS, 1 ov

Tietoa luennoitsijoista
Professori TOIVO LEPISTÖ, Professori TUOMO TIAINEN, Professori VELI-TAPANI KUOKKALA, Professori TAPIO MÄNTYLÄ, TkT PETRI VUORISTO, Lehtori JYRKI VUORINEN

Luentoajat ja -paikat
MAANANTAI 10 - 11, K4242,

Viikottainen opetus/periodi

S1

S2

K1

K2

Kesä

Luennot (h):

-

-

-

-

-

Harjoitukset (h):

per

per

per

per

-

Tavoitteet
Materiaaliopin laitoksella tehtävien diplomitöiden esittely. Jokainen diplomityöntekijä pitää kaksi diplomityöseminaaria.

Sisältö
Ensimmäinen diplomityöseminaari suositellaan pidettäväksi, kun kirjallisuustutkimus alkaa valmistua ja/tai tekijällä on selkeä kuva työn tavoitteista sekä menetelmistä tavoitteiden saavuttamiseksi. Toinen diplomityöseminaari suositellaan pidettäväksi työn loppuvaiheessa, ja sen tarkoituksena on esitellä työn tuloksia diplomityöseminaarin osanottajille.

Tutkintovaatimukset
Diplomityön tekijältä edellytetään kahden diplomityöseminaarin pitämistä. Lisäksi tulee kuunnella vähintään kolme muuta diplomityöseminaaria.

Huomautuksia
Ilmoittautuminen seminaariin ja lisätietoja: Lehtori Jyrki Vuorinen (jyrki.vuorinen@tut.fi) Diplomityöseminaari alkaa tasan kello 10:00. Pidetään samaan aikaan ja samassa salissa kuin 2805860 Muovi- ja elastomeeritekniikan diplomityö- ja jatko-opintoseminaari