|
PAP-2210 Elintarvikepakkaaminen, 3 op
|
Sanna-Maarit Auvinen, Jurkka Kuusipalo
Luentoajat ja -paikat | Kohderyhmä, jolle suositellaan | |
Toteutus 1 |
|
3.-n. vuosikurssi |
Hyväksytysti suoritettu tentti luentojen sisällöstä ja kirjallisuudesta.
-
Kurssin tavoitteena on perehdyttää opiskelijat elintarvikkeiden pakkauksille asettamiin vaatimuksiin, elintarvikkeiden säilyvyyteen ja sen parantamiseen eri pakkaustekniikoita hyödyntämällä sekä pakkauksen suojausominaisuuksiin ja niiden mittaamiseen.
Sisältöalue | Ydinaines | Täydentävä tietämys | Erityistietämys |
1. | Eri elintarvikeryhmien pakkauksille asettamat vaatimukset, elintarvikkeiden pakkaustekniikat, barrierominaisuudet ja niiden mittaaminen, pakkaustestit, pakkaussuunnittelu, lainsäädäntö ja pakkausmerkinnät |
Tyyppi | Nimi | Tekijä | ISBN | URL | Painos,saatavuus... | Tenttimateriaali | Kieli |
Kirja | Food Packaging Technology | Edited by Coles, R.; McDowell, D. & Kirwan, M.J. | 1-84127-221-3 | soveltuvin osin | Englanti | ||
Luentokalvot | PAP-2210 Elintarvikepakkaaminen | Sanna Auvinen | Suomi |
Opintojakso | P/S |
PAP-1070 Johdatus paperinjalostustekniikkaan | Pakollinen |
PAP-2010 Paperinjalostustekniikka 1 | Pakollinen |
PAP-2110 Pakkausmateriaalit ja teknologia | Pakollinen |
Opintojakso | Vastaa opintojaksoa | Selite |
|
|
korvaavat yhdessä oj:n PAP-2020 |
Kuvaus | Opetusmuodot | Toteutustapa | |
Toteutus 1 | Luennot |
Lähiopetus: 0 % Etäopetus: 0 % Itseopiskelu: 0 % |