|
PAP-2210 Elintarvikepakkaaminen, 3 op
|
Per 4
(22.02.2010 - 09.04.2010) :
Maanantai 12 - 14, K1310B
Torstai 12 - 14, K1310B
Kurssin tavoitteena on perehdyttää opiskelijat elintarvikkeiden pakkauksille asettamiin vaatimuksiin, elintarvikkeiden säilyvyyteen ja sen parantamiseen eri pakkaustekniikoita hyödyntämällä, pakatun tuotteen ja pakkauksen välisiin vuorovaikutuksiin sekä pakkauksen suojausominaisuuksiin ja niiden mittaamiseen.
Sanna-Maarit Auvinen
Jurkka Kuusipalo
3.-n. vuosikurssi
Opintojaksolla käytetään numeerista arviointiasteikkoa (1-5)
Opetusmuodot | Tuntia |
Luennot | 36.0 |
Muu lähiopetus | 8.0 |
Opetusmuodot | Tuntia |
Suomenkielinen verkkomateriaali | 5.0 |
Vieraskielinen verkkomateriaali | 5.0 |
Luentomoniste | 14.0 |
Food packaging technology | 20.0 |
Muu mitoitettu | |
Kaikki yhteensä | 88.0 |
Lähiopetuksen osuus: 0 %
Etäopetuksen osuus: 0 %
Opiskelijan itseopiskelun osuus: 0 %