Opinto-opas 2009-2010
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2009-2010

PAP-2210 Elintarvikepakkaaminen, 3 op
Food packaging technology
Toteutus 1

Toteutus 1

Luentoajat ja -paikat:


Per 4
(22.02.2010 - 09.04.2010) :
Maanantai 12 - 14, K1310B
Torstai 12 - 14, K1310B


Kuvaus:

Kurssin tavoitteena on perehdyttää opiskelijat elintarvikkeiden pakkauksille asettamiin vaatimuksiin, elintarvikkeiden säilyvyyteen ja sen parantamiseen eri pakkaustekniikoita hyödyntämällä, pakatun tuotteen ja pakkauksen välisiin vuorovaikutuksiin sekä pakkauksen suojausominaisuuksiin ja niiden mittaamiseen.

Vastuuhenkilö:

Sanna-Maarit Auvinen
Jurkka Kuusipalo

Kohderyhmät:

3.-n. vuosikurssi

Arvosteluasteikko:

Opintojaksolla käytetään numeerista arviointiasteikkoa (1-5)

Opetusmuodot:

Opetusmuodot Tuntia
Luennot 36.0  
Muu lähiopetus 8.0  

Opetusmuodot Tuntia
Suomenkielinen verkkomateriaali 5.0  
Vieraskielinen verkkomateriaali 5.0  
Luentomoniste 14.0  
Food packaging technology 20.0  

Muu mitoitettu 
Kaikki yhteensä 88.0  


Lähiopetuksen osuus: 0 %
Etäopetuksen osuus: 0 %
Opiskelijan itseopiskelun osuus: 0 %