|
Opinto-opas 2014-2015
KIE-81000 Japani 3, 3 op
|
Lisätiedot
Languages of instruction: Finnish and Japanese. Mikäli opintojaksolle ilmoittautuu enemmän opiskelijoita kuin on mahdollista ottaa, karsitaan osallistujat ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksen ja kohderyhmän perusteella. Opintojaksolle ilmoittautuneen tai varasijalla olevan on oltava läsnä ensimmäisellä kerralla varmistaakseen paikkansa opintojaksolla.
Vastuuhenkilö
Naoko Miyamoto-Maunu
Opetus
Opetusmuoto | P1 | P2 | P3 | P4 | Kesä | Toteutuskerrat | Luentoajat ja -paikat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suoritusvaatimukset
Säännöllinen osallistuminen ja aktiviinen työskentely, sovittujen tehtävien tekeminen ja hyväksytty lopputentti.
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee ja osaa käyttää laajempia kieliopillisia rakenteita, ilmaisuja ja sanastoa. Hän pystyy selviytymään erilaisissa arkipäivän kommunikaatiotilanteissa mm. kuvailla ihmisiä ja asioita, kertoa mitä toinen henkilö sanoi, puhua kavereiden kanssa, tilata ruokaa ja vertailla asioita. Hän myös osaa tunnistaa noin 50 kanji-sanamerkkiä.
Sisältö
Sisältö | Ydinsisältö | Täydentävä tietämys | Erityistietämys |
1. | Sanasto ja aihepiiri: japanilainen ruoka, värit ja julkinen liikenne | ||
2. | Kuuntelu/lukeminen: kurssin aihepiireihin liittyviä keskusteluja ja tekstejä. | ||
3. | Puhuminen: yksinkertaisia keskusteluja tutuista aiheista. | ||
4. | Kirjoittaminen: tekstejä esim. arkielämästä | ||
5. | Kielioppi: adjektiivien te-muoto, verbien lyhytmuoto (menneisyys) ja vertailu. | ||
6. | 50 kanji-sanamerkin tunnistaminen. | ||
7. | Perehtyminen japanilaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin. |
Oppimateriaali
Tyyppi | Nimi | Tekijä | ISBN | URL | Painos,saatavuus... | Tenttimateriaali | Kieli |
Kirja | Genki 1 (textbook, second edition) | The Japan Times | 978-4-7890-1440-3 | Kyllä | Englanti |
Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)
Vastaavuudet
Opintojakso | Vastaa opintojaksoa | Selite |
|
|
Tarkempia tietoja toteutuskerroittain
Toteutus | Kuvaus | Opetusmuodot | Toteutustapa |
Ryhmä 1 |