x !
Arkistoitu opetusohjelma 2018–2019
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
JKKYLECT Vierailuluentoja johtamisesta 2–5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Yhteiset opinnot/JKK
Johtamiskorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Kukin opiskelija määrittelee opintojaksolla omat henkilökohtaiset osaamistavoitteensa. Kurssin tarkoituksena ja henkilökohtaisten osaamistavoitteiden lähtökohtana on se, että opiskelija laajentaa osaamistaan uusille alueille, saa uusia näkökulmia jo osaamaansa tai syventää omaa osaamistaan.

Yleiskuvaus

Opiskelija osallistuu yhden lukuvuoden aikana 4-10 Johtamiskorkeakoulussa järjestettyyn vierailuluennoille ja laatii niistä luentopäiväkirjan. Opiskelijan tulee osallistua vähintään neljälle vierailuluennolle, jolloin kurssin laajuus on 2 op. Kurssin laajuus on enintään 5 op, mikä edellyttää osallistumista kymmenelle vierailuluennolle. Vierailuluennolla tarkoitetaan opetusohjelmaan sisältymätöntä kertaluontoista Johtamiskorkeakoulussa järjestettyä luentoa. Jaksoon sisällytettävien vierailuluentojen tulee olla vähintään yhden oppitunnin mittaisia.
Koska opintojakson oppimistavoitteet määräytyvät jokaisen opiskelijan omien lähtökohtien ja kiinnostuksen mukaan, opiskelijan tulee kuvata luentopäiväkirjassa omat oppimistavoitteensa jokaisen vierailuluennon osalta erikseen ja arvioida vierailuluentoja oppimistavoitteidensa perusteella. Luentopäiväkirjassa opiskelija tuo esiin erityisesti sen, mitä uusia näkökulmia vierailuluennot antoivat ja miten vierailuluennot laajensivat opiskelijan osaamista. Vierailuluentojen antia on hyvä arvioida myös opiskelijan omien opintojensa kokonaisuuden kannalta.

Luentojen sisällyttäminen jaksolta "LFCS01 Perspectives to sustainable organisational and societal change" luentopäiväkirjaan on erittäin suositeltavaa. 

Opettajat

Jussi Kivistö, Vastaava opettaja
jussi.kivisto[ät]tuni.fi

Opetus

27.8.2018 – 26.5.2019

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Luentopäiväkirjojen palautukset Moodleen tälle varatulle alueelle, ei sähköpostiin. Moodle-alueen avain on "jkkguest".

HUOM. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.