x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
JOVTS1 Viestinnän ja median tutkimus 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Viestinnän, median ja teatterin yksikkö

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ei ilmoittautumista.

Opettajat

Seija Ridell, Vastaava opettaja
seija.ridell[ät]uta.fi

Opetus

2.9.2013 – 7.10.2013
Luento-opetus 20 tuntia
Ma 2.9.2013 - 7.10.2013 viikoittain klo 14-17, Pinni A, Paavo Koli -sali, 7.10. Pinni B1097

Lisätiedot

Kurssille ei ole ilmoittautumista, mutta paikalla olo aloituskerralla sekä tiivis luennoille osallistuminen on tärkeää. Yksi poissaolo ei vaikuta arvosanaan, mutta jokainen poissaolo luennoilta korvataan kirjallisella tehtävällä (poissaoloja voi olla enintään kolme). Vain poikkeustapauksissa kurssin voi suorittaa muulla tavalla kuin kontaktiopetuksena. HUOM.:

Kurssin aloitustapaamisessa 2.9.  esitellään JOVTS1-opintojakson kokonaisuuden (10 op) tavoitteet, opintojakson kirjallisuuden (6 op) vaihtoehtoiset suoritusmuodot, käydään läpi syksyn kurssin (4 op) ohjelma sekä työskentelyn periaatteet (ml. kurssin Moodle-alusta). Lisäksi aloitetaan jo paneutuminen viestinnän ja median tutkimuksen kenttään.

Aloitustapaamisen pohjustukseksi osallistujien tulee lukea Veikko Pietilän Joukkoviestintätutkimuksen valtateillä -teoksen esipuhe sekä luvut 2 ja 3 (http://www.uta.fi/cmt/opiskelu/kurssimateriaalit/tied/1213/JOVA15RadioJournalism.html, rullaa linkin sivulla alas saakka).

Jos opiskelija ei pääse kurssin ensimmäiseen kokoontumiseen, hänen tulee kirjoittaa korvaavana ennakkotehtävänä 2–3 liuskan pohdiskeleva essee Pietilän teoksen esipuheesta sekä luvuista 2 ja 3  – myös siinä tapauksessa, että teos on suoritettu aiemmin esim. osana opintojaksoa JOVA5.

Aloituskerran poissaolon korvaava tehtävä palautetaan kurssin vetäjälle (etunimi.sukunimi@uta.fi) sähköpostin liitetiedostona 2.9. klo 12 mennessä.

Kurssin Moodle-alustan avaimen voi pyytää vetäjältä aloituskerran 2.9. jälkeen