x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KATYVA99 Kandidaattiseminaari ja tutkielma (yritysjuridiikka ja vero-oikeus) 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Kauppatieteiden tutkinto-ohjelma
Johtamiskorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Yritysjuridiikka: Opiskelijalla on valmius itsenäisten selvitysten ja tutkimusten tekoon painottuen erityisesti yritysten ja muiden talousyksiköiden toimintaan liittyvien oikeudellisten ongelmien tutkimiseen, selvittelyyn ja raportointiin sekä yhdistämiseen muihin kauppatieteisiin.

Vero-oikeus: Opiskelija hallitsee oikeustieteellisen tutkimuksen prosessin ja keskeiset oikeustieteellisen tutkimuksen metodit. Opiskelija laatii seminaarin aikana valitsemasta ja ohjaajien hyväksymästä vero-oikeudellisesta aiheesta kandidaatin tutkielman.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yritysjuridiikan kandidaattiseminaariin (Väntsi) ilmoittautuminen ensimmäisellä seminaarikerralla 25.9.12. Mukaan hyväksytään kaikki yritysjuridiikan pääaineopiskelijat, jotka ovat suorittaneet lv. 2011-2012 vaatimuksissa mainitut edeltävät opinnot.

Opettajat

Opetus

Itsenäinen työskentely
Seminaari

Lisätiedot

Yritysjuridiikan opiskelijat: KATYVA52 Yritysjuridiikan oikeustapausanalyysi  -opintojakso ja KATYVA99 Yritysjuridiikan kandidaattiseminaari suositellaan suoritettavaksi samana lukuvuonna (kurssit on limitetty aikataulullisesti keskenään).

Yritysjuridiikka, syyslukukauden seminaarit tiistaisin 25.9.-23.10. ja 11.12.2012 klo 12-16, Pinni A3028.