x !
Arkistoitu opetusohjelma 2008–2009
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SPOLA6 Kandidaatin tutkielma 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Sosiaalipolitiikka
Sosiaalitutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

vain pääaineopiskelijoille.Koordinaattori: Repo

3. ryhmää:

1. Repo

2. Perkiö

Ryhmässä 2 tehtävien tutkielmien aihepiiri on periaatteessa vapaa. Ohjaajalla on osaamista palvelujärjestelmien tutkimiseen esim. päihdekysymyksen, lainrikkojuuden ja lastensuojelun osalta. Asiantuntemusta on myös vertailuasetelmiin, hyvinvoinnin tai hyvinvointivaltion luonnetta koskevaan tutkimukseen sekä globaalin sosiaalipolitiikan tai kehitysmaiden sosiaalisten kysymysten tutkimiseen. Myös työelämää käsittelevien kanssa pärjäämme. Menetelmälliset ratkaisut pohditaan kunkin osalta tutkimusintressin mukaan.

3. Määttä

Ryhmässä 3 tutkielmien aihepiiri on vapaasti valittavissa. Ohjaajalla on erityisosaamista ja -tuntemusta työelämän eri aspektien tutkimiseen,tasa-arvo- ja oikeudenmukaisuus -kysymyksiin. Kansainvälisyys (kehitysmaat-teollisuusmaat) ja kansainväliset organisaatiot sekä yhteiskunnallisten järjestelmien ja rakenteiden tutkimus ovat myös ohjaajalle tuttuja alueita. Menetelmiin liittyvät ratkaisut mietitään kunkin tutkielman osalta.

Opettajat

Repo, Opettaja
Perkiö, Opettaja
Määttä, Opettaja

Opetus

Seminaari 48 tuntia
Seminaari, 3 ryhmää (48 t). 1. ryhmä to 12-14 alkaen 11.9. REPO. 2. ryhmä to 12-14 alkaen 11.9. PERKIÖ. 3. ryhmä to 12-14 alkaen 11.9. Linna RH K112 MÄÄTTÄ