x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KASELOHARJ Harjoittelu / Elinikäinen oppiminen ja kasvatus - Seminaari 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Kasvatustieteiden tutkinto-ohjelma
Kasvatustieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on, että opiskelijat
- osaavat tarkastella kasvatustieteellisen teoriatiedon ja työelämän käytäntöjen kytkentöjä
- tutustuvat kasvatus- ja koulutusalan osaamista edellyttäviin työtehtäviin ja alan organisaatioihin sekä osaavat analysoida niitä
- osaavat käyttää ja kehittää koulutuksen aikana hankittua asiantuntijuutta ja osaamista kasvatus- ja koulutusalan työssä

Yleiskuvaus

Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutuksen opiskelijoille pakollinen opintojakso. Koskee harjoittelutuen vuodelle 2013 saaneita opiskelijoita ja niitä opiskelijoita, jotka ovat hankkineet harjoittelupaikan, jossa työnantaja maksaa palkan vähintään 9 viikon ajalta. Joulukuussa 2013 jaetaan harjoittelutuki vuoden 2014 aikana tapahtuvaan harjoitteluun.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Kaksi samansisältöistä harjoittelun suunnitteluseminaaria järjestetään kevätlukukaudella III- ja IV -periodeilla ja kaksi samansisältöistä arviointiseminaaria syyslukukaudella II-periodissa. Harjoittelua suorittaville lähetetään sähköpostitse kutsu seminaareihin.

Opettajat

Marjo Vuorikoski, Vastaava opettaja

Opetus

Seminaari 10 tuntia
Syyslukukaudella 2013 kaksi arviointiseminaariryhmää harjoittelussa olleille. Keväällä 2014 kaksi suunnitteluseminaariryhmää harjoittelemaan aikoville
Arviointiseminaari, ryhmä 1
Ti 1.10.2013 klo 16-20, Virta 352, Ryhmä 1 on tarkoitettu alkuvuoden puolella harjoitelleille. Sähköpostitse lähetetään erillinen kutsu seminaariin.
Arviointiseminaari, ryhmä 2
Ke 4.12.2013 klo 16-20, Virta 243, Ryhmä 2 on tarkoitettu loppuvuoden puolella harjoitelleille. Sähköpostitse lähetetään erillinen kutsu seminaariin.
Suunnitteluseminaari, ryhmä 1
Ti 25.2.2014 klo 16-20, Virta 243, Ryhmä 1 on tarkoitettu alkuvuoden puolella harjoitteleville. Moodlessa lähetetään erillinen kutsu seminaariin.
Suunnitteluseminaari, ryhmä 2
Ti 15.4.2014 klo 16-20, Virta 243, Ryhmä 2 on tarkoitettu kesällä tai loppuvuoden puolella harjoitteleville. Moodlessa lähetetään erillinen kutsu seminaariin.