x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SOP10.2 Sosiaalitieteiden teemaopintoja 5 - 20 op, SOP 10.2 Työ ja yrittäminen hyvinvointivaltiossa, AYO, lähiopetus / itsenäiset opin. (Pori) slk2013-klk2014 5–20 op

Tyyppi

Aineopinnot

Paikkakunta

PORI

Maksu

50 – 200 euroa

Maksunkuvaus

Tutustu opintomaksuun liittyviin ehtoihin ennen ilmoittautumista!

Opintomaksu määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu on 10 euroa / opintopiste.

Ilmoittautuminen

Haku itsenäisinä kirjallisuussuorituksina tehtäviin opintoihin on avoinna koko lukuvuoden verkossa olevalla hakulomakkeella.

Mikäli aiot suorittaa opintojaksot kirjatenteillä / esseillä, valitse hakulomakkeelta kohta "PORI: TYÖ JA YRITTÄMINEN HYVINVOINTIVALTIOSSA (KIRJOITA LISÄTIEDOT KOHTAAN JAKSO/JAKSOT JOIHIN HAET OPINTO-OIKEUTTA)" ja kirjoita hakulomakkeen lisätietoja kohtaan mille jaksolle / jaksoille haet opinto-oikeutta.


Katso hakuohjeet ja -lomake.

Tutkinto-ohjelma / oppiaine

Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelma (SOS)

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuuden suoritettuaan opiskelija tuntee työhön, yrittämiseen ja hyvinvointivaltioon liittyvää sosiaalitieteellistä tutkimusta, käsitteitä ja teorioita sekä osaa vertailla ja arvioida niitä kriittisesti.

Sisältö

Teemaopinnot koostuvat kolmesta opintojaksosta, jotka voi suorittaa myös erikseen. Opintojaksot sopivat sekä aineopintoihin että syventäviin opintoihin

Kuvaus

HUOM! "Sisältö" -kohta tulee opetusuunnitelmajärjestelmästä automaattisesti ja eikä koske kaikilta osin avoimina yliopisto-opintoina jaksoja suorittavia.

Opinnot ovat perusopintotasoa vaativampia vaikka varsinaisia edeltävien opintojen vaatimuksia ei ole. Opinnot soveltuvatkin parhaiten henkilöille joilla on jo kokemusta ja valmiuksia aineopintotason yliopisto-opintoihin. Opinnot soveltuvat esim. työelämässä jo toimiville korkeakoulutetuille henkilöille jotka haluavat hankkia lisävalmiuksia työhönsä.

HUOM! Avoimina yliopisto-opintoina voi suorittaa kokonaisuudesta yhden tai useamman jakson. Muista merkitä hakulomakeen lisätietoja -kohtaan, mille tämän teemakokonaisuuden jaksolle / jaksoille haet opinto-oikeutta. Mikäli samasta Porin teemakokonaisuudesta suorittaa vähintään 10 op niin opiskelija saa jaksokohtaisten opintosuoritusmerkintöjen lisäksi halutessaan suoritusmerkinnän myös teemakokonaisuudesta.

Teemakokonaisuuden tiedot opinto-oppaassa.

Opinnot toteutetaan yhteisopetusryhmissä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Vaihtoehtoisesti osan jaksoista voi suorittaa myös itsenäisesti opiskellen kirjatenteillä tai esseesuorituksilla. Katso lisätietoja jaksokohtaisista tiedoista.

Ohjeita tenttimiseen.

Esseeohje. (pdf)

Arviointi

Numerolla 1-5.

Yhteyshenkilöt

Lähituki / käytännön järjestelyt Porin yliopistokeskuksessa: Sirpa Ruuska, yhteystiedot Porin yksikön sivuilla.

Opintoihin hakemiseen liittyvät käytännön kysymykset: Mari Kivimäki, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 040- 190 1813


Opetuksen suunnitteluun ja yleiseen opinto-ohjaukseen liittyen: Ismo Isopoussu, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-462 7368

Tarkemmat tiedot opetuksesta