x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SOPPT Sosiaalitieteiden perusopinnot 25 op, lähiopetus, Pori, slk2012-slk2013 25 op

Tyyppi

Perusopinnot

Opetusmuoto

Lähiopetus

Paikkakunta

PORI

Maksu

250 euroa

Maksunkuvaus

Opintomaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova.

Jos et voi aloittaa opintoja, ilmoittautuminen pitää perua hyväksymiskirjeessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Mikäli opinnot perutaan tämän jälkeen, tai mikäli perumista ei tehdä lainkaan, peritään koko opintomaksu.

Lasku lähetetään opintojen alettua.

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista.

Ilmoittautuminen

Haku opintoihin alkaa ti 14.8.2012 klo 17:00 verkossa olevalla hakulomakkeella.
Katso hakuohjeet ja -lomake.
Opinnot ilmestyvät lomakkeen koulutustietoihin vasta kun hakuaika alkaa.
Opiskelijat otetaan opintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varsinainen haku opintoihin on päättynyt ja opinnot ovat alkaneet. Jos olet kiinnostunut sosiaalitieteiden opiskelusta Porissa, niin ota yhteyttä ismo.isopoussu@uta.fi niin keskustellaan mahdollisuuksista päästä vielä mukaan.

Opiskelijalla pitää olla toimiva sähköpostiosoite käytössään opintojen alusta alkaen. Ilmoita sähköpostiosoitteesi hakulomakkeessa.

Huom! Opetus on yhteisopetusta tutkinto-opetuksen kanssa. Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat opintoihin ainoastaan tutkinto-opiskelijoiden kurssi-ilmoittautumisen kautta NettiOpsussa (ei siis yllämainitun linkin hakulomakkeella) Näille opiskelijoille opinnot ovat maksuttomia.

Tutkinto-ohjelma / oppiaine

Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelma, Pori (SOP)

Osaamistavoitteet

Opiskelijalla on sosiaalitieteiden ja yhteiskunnan tarkastelun perustiedot ja -taidot.
Opiskelija tuntee sosiaalitieteiden keskeisiä käsitteitä, teorioita ja lähestymistapoja, ymmärtää eri suuntausten samankaltaisuuksia ja eroja. Hän tuntee lähemmin kahden eri sosiaalitieteen lähtökohtia.
Opiskelija hahmottaa yhteiskunnallisia ilmiöitä tieteellisen tiedon näkökulmasta ja hänellä on tutkimukseen tukeutuva yleiskäsitys suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen kehityksestä.
Opiskelija hallitsee sosiaalitieteiden yliopisto-opiskelun perusteet, erityisesti aktiivisen seminaarityöskentelyn käytännöt ja osaa ilmaista itseään suullisesti ja kirjallisesti. Opiskelija osaa referoida ja arvioida tutkimuskirjallisuutta sekä perehtyä itsenäisesti valitsemaansa yhteiskunnalliseen aiheeseen. Hän osaa koota tutkimustietoa ja kirjoittaa pienimuotoisen tieteellisen tekstin.
Opiskelijalla on valmiudet aineopintojen opiskelun aloittamiselle.

Kuvaus

Opinnot toteutetaan yhdistettynä Porin tutkinto-opetukseen. Opinnot ovat pääosin päiväopetusta. Avoimeen yliopisto-opetukseen on ryhmään varattu kymmenen opiskelijapaikkaa.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Yhteyshenkilöt

Isopoussu Ismo
ismo.isopoussu@uta.fi
050-4627368

Tarkemmat tiedot opetuksesta