x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Tenttiminen
Tenttiminen yksikössä

Tenttiminen yksikössä

Yleiset kuulustelupäivät Terveystieteiden yksikössä lukuvuonna 2013- 2014

Tentit pidetään Kaupin kampuksen T-rakennuksen luentosalissa

Kesätentti:

To 5.6.2014 klo 12-16

Tentteihin on ilmoittauduttava viimeistään 7 vuorokautta ennen tenttitilaisuutta NettiOpsun kautta: http://www.uta.fi/nettiopsu/

Tutkinto-ohjelmissa sekä maisteriohjelmissa tenttiminen
Terveystieteiden tutkinto-ohjelma

 

Yleisinä kuulustelupäivinä järjestettäviin tentteihin tulee opiskelijan ilmoittautua NettiOpsun kautta. Tenttejä koskevat tiedustelut voi osoittaa opintosihteeri Nina Rainevuolle (kansanterveystiede), nina.rainevuo@uta.fi tai Tuula Lähdekorvelle (hoitotiede), tuula.lahdekorpi@uta.fi.  Kurssitentteihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Arviointisääntö edellyttää, että arvioinnin tulokset on julkistettava pääsääntöisesti kolmen viikon kuluessa siitä kun opintosuoritus on jätetty tai viimeistään täytynyt jättää arvioitavaksi. Erityisestä syystä tieteenalayksikön tai erillisyksikön johtaja voi myöntää poikkeuksen määräajasta, mikäli siitä ei aiheudu opiskelijalle kohtuutonta haittaa. Poikkeuksellisesta tulosten julkistamisajankohdasta on ilmoitettava arvioinnin yhteydessä tai ilmoitustaululla kolmen viikon kuluessa.

Kesäkuun 1. päivän ja elokuun 31. päivän välisenä aikana järjestettyjen arviointien tulokset voidaan julkistaa määrättyä pidemmän ajan kuluessa.

Alempaan ja ylempään korkeakoulututkintoon sisältyvän opinnäytteen tarkastajien on annettava lausuntonsa kolmen viikon kuluessa kypsyysnäytteen suorittamisesta. Erityisen painavasta syystä tieteenalayksikön johtaja voi myöntää poikkeuksen määräajasta.

Kokonaismerkinnät:

Perus-, aine- ja syventävät opinnot:

opintosihteeri Tuula Lähdekorpi (hoitotiede)

 opetusamanuenssi Helena Rantanen (kansanterveystiede)

 kv-amanuenssi Catarina Ståhle-Nieminen (MHS)

 

Master's Degree Programme in Health Sciences (Public Health/International Health)