Yhteistyön ja yhteiskehittämisen alustat
Tutustu yhteistyöalustoihin ja löydä oma yhteisösi!
Kampusklubi
Kampusklubi synnyttää ja syventää yritysten ja yliopiston yhteistyötä joustavien yhteistyömallien ja toimintamuotojen avulla. Osaan toiminnasta pääset mukaan maksutta, mutta yritysjäsenenä saat tietysti enemmän.
AI Hub
AI Hub avaa AI-teknologioiden mahdollisuuksia erityisesti älykkäiden koneiden toimialalla sekä terveys- ja hyvinvointialalla toimiville yrityksille. AI Hub madaltaa kynnystä tutustua tekoälyyn ja koneoppimiseen jakamalla riippumatonta tutkimustietoa, osaamista ja ratkaisuja.
CIVIT
CIVIT tuottaa tutkimustietoa ja asiantuntijuutta immersiivisten teknologioiden alalla. Osallistu tutkimus- ja yhteistyöhankkeisiin, hyödynnä testaus- ja konsultointiprojekteja, edistynyttä infrastruktuuriamme ja verkostojamme tai vuokraa laitteistoa.
CoreLab
CoreLab (Construction and Real Estate LABoratory) on rakennetun ympäristön osaamiskeskittymä. Se tarjoaa viimeisintä tutkimustietoa ja tapahtumia sekä mahdollistaa osallistumisen tutkimukseen pohjautuviin yhteiskehittämishankkeisiin monialaisissa verkostoissa.
FabLab Tampere
FabLab on avoin digitaalisen valmistuksen oppimis- ja innovaatioympäristö. Yritys voi varata käyttöönsä tarvitsemiaan yksittäisiä laitteita tai teettää esimerkiksi diplomitöitä, jolloin opiskelijan käytössä on FabLabin laitteisto. Yrityksille tilojen ja laitteiden käyttö on muutoin maksullista.
Robolab Tampere
Robolabissa kokeillaan ja opitaan robotiikkaa ja liitännäisiä teknologioita. Laitekanta kattaa mm. teollisuus- ja mobiilirobotiikan sekä laajan valikoiman sensoreita ja AR/VR-tekniikkaa. Lyhyet testaukset ovat yrityksille pääasiassa maksuttomia, pidemmistä projekteista neuvotellaan erikseen.
Tampere Wear Center
Tampere Wear Center (TWC) tarjoaa yrityksille materiaalitekniikkaan ja kulumiseen erikoistuneiden tutkijoiden asiantuntemusta ja opiskelijoiden osaamista esimerkiksi opinnäyte- tai harjoitustöiden tekijöinä. Yritykset voivat hyödyntää yliopiston tutkimusinfrastruktuuria ja laajoja verkostoja.
DSII - Teollisuuden innovaatioiden tohtorikoulu
Teollisuuden innovaatioiden tohtorikoulussa (DSII) yhdistyvät väitöskirjatutkimus ja yrityksen liiketoimintahaasteiden ratkaiseminen. Väitöstyön aihe tulee yritykseltä. Tutkimustyö tehdään yliopistossa ja yrityksessä.
Energia- ja ekotehokkuustutkimus
Kehitä kanssamme tulevaisuuden yhteiskuntien resurssitehokkaita ja hiilineutraaleja energiaratkaisuja. Osallistu tutkimushankkeisiin, hyödynnä tutkimusympäristöjä, verkostoidu asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa tai tilaa räätälöityä tutkimus-, mittaus- tai analyysipalvelua.
Soc Hub
SoC Hubissa tutkijat, yritykset ja sidosryhmät edistävät System-on-Chip -suunnitteluosaamista aina sovellusvaatimuksista siruihin. Tule mukaan kehittämään sulautettujen järjestelmien ja mikroelektroniikan kokonaisosaamista Suomessa!
Löysitkö oman yhteisösi?
Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa yhteistyöalustaa tai haluat kysyä niistä lisätietoja, ota yhteyttä korkeakouluyhteisömme kumppanuuspalveluihin. Autamme eteenpäin!
HUBS - yrittäjähenkisten opiskelijoiden yhteisö
HUBSilla pääset kehittämään osaamista ja ratkaisuja organisaatiosi aitoihin haasteisiin yhdessä monialaisen opiskelijatiimin kanssa. Kokeilemaan kannustavat toimintamallit ruokkivat yrittäjyyttä, yrittäjähenkisyyttä ja innovointia. HUBS järjestää vuosittain suositun Sprint Innovation Festival - innovointifestivaalin, joka tuo yhteen eri alojen korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä, kuntia, kolmannen sektorin toimijoita sekä asiantuntijoita ja tutkijoita.
Proakatemia - tiimiyrittäjät organisaationne tukena
Proakatemian opiskelijat tarjoavat yrityksellesi luovia ja rohkeita ideoita ja tuovat uutta näkökulmaa yritystoimintaasi. Kysy apua ja ratkaisuja esimerkiksi myyntiin,markkinointiin ja mainontaan, sisällöntuotantoon, tapahtumatuotantoon, palvelumuotoiluun ja kohderyhmän analysointiin. Haemme myös vuosittain uusia toimeksiantajia yrityksistä ja yhteisöistä 24H-haasteeseen Tiedustele myös tiimioppimisen valmennuskoulutusta.