Hyppää pääsisältöön
You are browsing the curriculum of a past academic year (2019–2020).
Do you want to change to the ongoing academic year?
Teaching schedule, curriculum year 2019–2020

Ruoankulutus ja moraali, Luento-opetus (Tampere)

Luento-opetus (suomi)
9.1.2020 – 20.2.2020
Active in period 3 (1.1.2020–1.3.2020)

Kurssilla tarkastellaan ruoankulutuksen ja moraalin yhteen kietoutumista muun muassa elintarvikejärjestelmän, ruokavalintojen, ruoan, uskonnon, sukupuolen ja terveyden sekä ruoan puutteen ja runsauden näkökulmista. Kurssin jälkeen opiskelija tunnistaa arkiseen kuluttamiseen liittyvien eettisten kysymysten moninaisuuden ja niiden yhteiskunnallisen merkityksen ja osaa eritellä ja arvioida näitä kysymyksiä sosiologisesti. Opiskelija osaa soveltaa luennoilla oppimaansa ja tulkita ruoankulutukseen ja moraaliin liittyviä yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Study methods
Required performances

Valintajoukko

Opetusryhmä
Teachers

Method of attainment
Osallistuminen opetukseen
Language of instruction
suomi, englanti
Vastuuorganisaatio
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
Persons responsible
Vastuuopettaja:
Anna Salonen
Primary course unit
Other course units