x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
PSYA5 Terveyden ja mielenterveyden psykologia II (avoin yliopisto-opetus) 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Psykologian tutkinto-ohjelma
Psykologia
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa analysoida ja jäsentää mielenterveys-, kehitys- ja persoonallisuushäiriöiden syntyyn vaikuttavia psykososiaalisia, biologisia ja yhteiskunnalliskulttuurisia tekijöitä ja prosesseja. Hän tuntee epidemiologista, kliinistä ja kokeellista mielenterveyden ja psykopatologian tutkimusta. Lisäksi opiskelija pystyy arvioimaan hoidon vaikuttavuutta ja parantumisessa vaikuttavia tekijöitä.

Yleiskuvaus

Jakson tiedot opinto-oppaassa.

Opiskelu tapahtuu psykologian tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä.

PSYA5 Kurssin luennoista tullaan tekemään luentotallenteet jotka ovat jälkikäteen (ei reaaliaikaisena) kurssilaisten katsottavissa Moodle-oppimisympäristössä. Kurssille voi siis osallistua vaikka luentojen aikataulut eivät itselle sopisikaan. Jakso suoritetaan sähköisenä tenttinä itselle sopivaan aikaan, suoritusaikaa on todennäköisesti kesään 2015 saakka. Tallenteet ovat käytettävissä koko suoritusajan.

Katso opetuksen aikataulutiedot tutkinto-opetuksen opetusohjelmasta.

HUOM! Tutkinto-opiskelijoiden opetusohjelman imoittautuminen (NettiOpsu) ei koske avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoita.

Muutokset ovat mahdollisia, kannattaa tarkistaa aikataulutiedot kun hakee elokuussa opintoihin!

Maksu

50 euroa

Opettajat

Lisätiedot

Tampereen, Seinäjoen ja Porin opetustarjonnassa. Opiskelijavalinta tehdään yhdistettynä ryhmänä, yhteiseen kiintiöön (40 avoimen opiskelijaa) eli kaikkien paikkakuntien hakijoilla on samanlaiset mahdollisuudet tulla valituksi jaksolle. Katso ilmoittautumistiedot ja edeltävien opintojen vaatimukset aineopintotarjonnan koontisivulta.

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT.

HUOM! Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat eivät voi hakea opintoihin avoimen yliopisto-opetuksen kautta. Opetus on tutkinto-opetukseen integroitua, joten tutkinto-opiskelijat hakeutuvat opintoihin tutkinto-opetuksen käytäntöjen mukaan. Kurssien tiedot tutkinto-opetuksen opetusohjelmassa.