x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
PSYA1 Kehitys- ja ikäkausipsykologia II (avoin yliopisto-opetus) 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Psykologian tutkinto-ohjelma
Psykologia
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää kehityksellisiä mekanismeja ja prosesseja. Opiskelija osaa arvioida ja analysoida kehityspsykologian viimeaikaista tutkimusta ja pystyy vertailemaan kehityksellisiä malleja.

Yleiskuvaus

Jakson tiedot opinto-oppaassa.

Opiskelu tapahtuu psykologian tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä.

Opetus on lähiopetusta Tampereella. Luennoilla tehdään mm. harjoituksia joilla on keskeinen rooli kurssilla. Luennoista tehdään kuitenkin myös tallenteet jotka ovat katsottavissa kurssin Moodle ympäristöstä, ellei opiskelija pääse luennolle paikan päälle. Jakso suorittetaan sähköisenä tenttinä aikataulullisesti joustavasti Tampereella, Seinäjoella tai Porissa.

Katso opetuksen aikataulutiedot tutkinto-opetuksen opetusohjelmasta.

HUOM! Tutkinto-opiskelijoiden opetusohjelman imoittautuminen (NettiOpsu) ei koske avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoita.

HUOM! Tutkinto-opiskelijoiden opetusohjelmassa mainittu artikkeliseminaari ei koske avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoita vaan se osio jaksosta suoritetaan kirjallisuudella. Opettaja antaa lisäohjeita kurssin aikana.

Maksu

50 euroa

Opettajat

Lisätiedot

Tampereen, Seinäjoen ja Porin opetustarjonnassa. Opiskelijavalinta tehdään yhdistettynä ryhmänä, yhteiseen kiintiöön (40 avoimen opiskelijaa) eli kaikkien paikkakuntien hakijoilla on samanlaiset mahdollisuudet tulla valituksi jaksolle. Katso ilmoittautumistiedot ja edeltävien opintojen vaatimukset aineopintotarjonnan koontisivulta.

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT.

HUOM! Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat eivät voi hakea opintoihin avoimen yliopisto-opetuksen kautta. Opetus on tutkinto-opetukseen integroitua, joten tutkinto-opiskelijat hakeutuvat opintoihin tutkinto-opetuksen käytäntöjen mukaan. Kurssien tiedot tutkinto-opetuksen opetusohjelmassa.