x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Terveystieteiden aineopinnot (hoitotieteeseen suuntautuville), Seinäjoki, slk2013-klk2016 50 op

Opetusmuoto

Lähiopetus

Paikkakunta

SEINÄJOKI

Maksunkuvaus

10 euroa/opintopiste

ks. maksu opintojakson kohdalta

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista

Ilmoittautuminen

Opintoihin ilmoittaudutaan opintojaksoittain, ks. tiedot opintojakson kohdalta.

Jos et ole toimittanut aiemmin avoimeen yliopistoon todistuskopiota suoritetusta terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnosta tai aikaisemmasta terveydenhuollon opistoasteen erikoistutkinnosta tai hoitotieteen perusopinnoista, postita se hakuajan päättymiseen mennessä osoitteeseen: Tampereen yliopiston avoin yliopisto-opetus, Seinäjoen yliopistokeskus, Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki. Todistuskopion pitää olla kahden henkilön oikeaksi todistama.

Kuvaus

Opinnot suoritettuaan opiskelija tuntee hoito- ja perhehoitotieteellisen tietoperustan, keskeiset käsitteet, teoreettiset lähtökohdat ja keskeiset tutkimusmenetelmät, osaa arvioida alan tutkimusta ja kehitystä ja osaa hakea, tuottaa sekä välittää hoitotieteellistä tietoa. Lisäksi opiskelija osaa arvioida ja kehittää omaa osaamistaan hoito- ja perhehoitotieteen alueella.

Sisältö: Teoria ja tutkimus perhehoitotieteessä, tieteellisen tiedon haku ja analysointi, terveyden edistäminen, terveydenhuollon ja terveydenedistämisen etiikka, tutkimusmenetelmät ja tutkielma

Lisätiedot

HUOM! Tämän sivun alaosassa on linkit opintojaksoihin, jotka toteutetaan lukuvuonna 2013-2014.

Aineopinnot jatkuvat lukuvuosina 2014-2015 ja 2015-2016. Silloin järjestetään opintojaksot: Terveystieteiden tilastolliset tutkimusmenetelmät I 5 op, Terveyden edistämisen perusteet 2 op, Terveyden edistäminen hoitotieteen opiskelijoille 3 op, Kandidaatin tutkielma ja seminaari 10 op (avoimessa yliopistossa ei tehdä kandidaattitutkielmaan kuuluvaa kypsyyskoetta). Näiden jaksojen opetusohjelmiin sisältöihin voit tutustua opinto-oppaasta. Aineopintojen yhdeydessä pitää suorittaa lisäksi terveystieteiden yhteisiin opintoihin kuuluvista opintojaksoista Tiedonhankintataidot 3 op ja Tilastollisen tutkimuksen perusteet 3 op.

Edeltävät opinnot

Opintoihin hakevalta edellytetään, että hän on suorittanut terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnon tai aikaisemman terveydenhuollon opistoasteen erikoistutkinnon (esim. erikoissairaanhoitaja tai muu samantasoinen tutkinto) tai hoitotieteen perusopinnot (25 op/15 ov).

ks. lisäksi opintojakson kohdalla mahdollisesti mainitut edeltävät aineopintojaksot

Yhteyshenkilöt

Opetuksen suunnitteluun ja yleiseen opinto-ohjaukseen liittyen: Suunnittelija Ulla Lassila, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-5490420

Opetuksen käytännön järjestelyihin liittyen (esim. opintoihin ilmoittautuminen, tentit, opintomaksut): osastosihteeri Päivi Antinoja, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi, puh. 040-1901824.

Tarkemmat tiedot opetuksesta