x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Terveystieteiden aineopinnot hoitotieteeseen suuntautuville, Seinäjoki, slk2014-klk2017 50 op

Opetusmuoto

Lähiopetus

Paikkakunta

SEINÄJOKI

Maksunkuvaus

10 euroa/opintopiste

ks. maksu opintojakson kohdalta

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista

Ilmoittautuminen

Opintoihin ilmoittaudutaan opintojaksoittain, ks. tiedot opintojakson kohdalta.

Huomaathan, että avoimeen yliopistoon pitää toimittaa  todistuskopio suoritetusta terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnosta tai aikaisemmasta terveydenhuollon opistoasteen erikoistutkinnosta tai hoitotieteen perusopinnoista. Postitusosoite: Tampereen yliopiston avoin yliopisto-opetus, Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki. Todistuskopion pitää olla kahden henkilön oikeaksi todistama.

Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat: Etusija kurssille on avoimen yliopiston opiskelijoilla. Jos paikkoja jää, kurssille otetaan tutkinto-opiskelijoita. Ilmoittautuminen tutkinto-opiskelijoiden kurssi-ilmoittautumisen kautta NettiOpsussa

Kuvaus

Opinnot suoritettuaan opiskelija tuntee hoito- ja perhehoitotieteellisen tietoperustan, keskeiset käsitteet, teoreettiset lähtökohdat ja keskeiset tutkimusmenetelmät, osaa arvioida alan tutkimusta ja kehitystä ja osaa hakea, tuottaa sekä välittää hoitotieteellistä tietoa. Lisäksi opiskelija osaa arvioida ja kehittää omaa osaamistaan hoito- ja perhehoitotieteen alueella.

Sisältö: Teoria ja tutkimus perhehoitotieteessä, tieteellisen tiedon haku ja analysointi, terveyden edistäminen, terveydenhuollon ja terveydenedistämisen etiikka, tutkimusmenetelmät ja tutkielma

Lisätiedot

HUOM! Tämän sivun alaosassa on linkit opintojaksoihin, jotka toteutetaan lukuvuonna 2014-2015 (kohta sisältyvät toteutukset).Aineopinnot jatkuvat lukuvuosina 2015-2016 ja 2016-2017. Silloin järjestetään opintojaksot: TERA1 Terveystieteiden tilastolliset tutkimusmenetelmät I 5 op, TERHOIA6 Tiedon hankinta ja soveltaminen hoitotieteessä 4 op ja Kandidaatin tutkielma ja seminaari 10 op (avoimessa yliopistossa ei suoriteta kandidaattitutkielmaan kuuluvaa kypsyyskoetta). Näiden jaksojen opetusohjelmiin sisältöihin voit tutustua opinto-oppaasta. Aineopintojen yhteydessä pitää suorittaa lisäksi terveystieteiden yhteisiin opintoihin kuuluvista opintojaksoista Tiedonhankintataidot 3 op (integroituna muihin aineopintojaksoihin) ja Tilastollisen tutkimuksen perusteet 3 op (lukuvuonna 2015- 2016)

Huom! Opetussuunnitelmiin voi tulla tulla muutoksia   1.8.2015

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jos sinulla on tavoitteena hakea myöhemmin Tampereen yliopistoon hoitotieteen tutkinto-opiskelijaksi (hoitotiede, terveystieteiden tutkinto-ohjelma), tästä näet  terveystieteiden kandidaattiohjelman ja hoitotieteen maisteriopintojen tutkintorakenteet 1.8.2012- 31.7.2015 (pdf)  Tiedostossa myös tiedot terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnolla ja opistoasteen tutkinnolla saatavista korvaavuuksista. Avoimessa yliopistossa tutkintoa ei voi suorittaa.

Edeltävät opinnot

Opintoihin hakevalta edellytetään, että hän on suorittanut terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnon tai aikaisemman terveydenhuollon opistoasteen erikoistutkinnon (esim. erikoissairaanhoitaja tai muu samantasoinen tutkinto) tai hoitotieteen perusopinnot (25 op/15 ov).

ks. lisäksi opintojakson kohdalla mahdollisesti mainitut edeltävät aineopintojaksot

Yhteyshenkilöt

Opetuksen suunnitteluun ja yleiseen opinto-ohjaukseen liittyen: Suunnittelija Ulla Lassila, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-5490420

Opetuksen käytännön järjestelyihin liittyen (esim. opintoihin ilmoittautuminen, tentit, opintomaksut): osastosihteeri Päivi Antinoja, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi, puh. 040-1901824.

Tarkemmat tiedot opetuksesta