Skip to main content
You are browsing the curriculum of a past academic year (2020–2021).
Do you want to change to the ongoing academic year?
Teaching schedule, curriculum year 2020–2021

Current debates in sociology, Lectures

Lectures (Finnish)
20.10.2020 – 30.11.2020
Active in period 2 (19.10.2020–31.12.2020)

Kurssilla tarkastellaan ruoankulutuksen ja moraalin yhteen kietoutumista muun muassa elintarvikejärjestelmän, ruokavalintojen, ruoan, uskonnon, sukupuolen ja terveyden sekä ruoan puutteen ja runsauden näkökulmista. Kurssin jälkeen opiskelija tunnistaa arkiseen kuluttamiseen liittyvien eettisten kysymysten moninaisuuden ja niiden yhteiskunnallisen merkityksen ja osaa eritellä ja arvioida näitä kysymyksiä sosiologisesti. Opiskelija osaa soveltaa kurssilla oppimaansa ja tulkita ruoankulutukseen ja moraaliin liittyviä yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Study methods
Learning environments
Required performances

Common learning events for all

Blended Learning
Teachers

Method of attainment
Participation in teaching
Language of instruction
Finnish, English
Responsible organisation
Faculty of Social Sciences
Persons responsible
Responsible teacher:
Anna Salonen
Primary course unit
Other course units